Antichrist Siege Machine – Sötét próféciák

Fémforgács

Ahogy a hatalmas Gonosz eljött az emberiséghez, úgy az Antichrist Siege Machine is megidézi a sötétséget és vele együtt Vengeance Of Eternal Fire című harmadik lemezét. A Profund Lore égisze alatt április 19-én jelent lemezről Vanquishing Spirit daluk videóját nézhetitek meg.

A szívükben rejlő látens gonosz terjeszkedése, és a régi sötét próféciák által inspirált sorsot vetettek e pokoli alkotáshoz. A Vengeance Of Eternal Fire minden egyes dala az erőszak és a káosz jeleit viseli, elősegítve a duónk elkötelezettségét a teljes brutalitás mellett.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.