G3 az eredeti felállásban

Hard Rock Magazin

2024-ben újra turnézik az instrumentális gitárcirkusz, ezúttal a Joe Satriani-Steve Vai-Eric Johnson – vagyis az 1996-os eredeti – felállás vág neki a világnak.

A minap Joe Satriani bejelentette, hogy 2024-ben újra útnak indul a G3 produkció és a szenzáció a hírben az, hogy az 1996-os eredeti triumvirátust láthatjuk a színpadon. Ez azt jelenti, hogy Satch mellett ott fog pengetni Steve Vai és Eric Johnson is.
„Valóra vált egy álom ezzel az újragyesüléssel” – így kommentálta Satriani a hírt..
„Megtiszteltetés számomra, hogy újra a G3 része lehetek Joe és Eric mellett” – lelkendezett Steve Vai.
„Büszke vagyok, hogy megint részese lehetek a G3-nak” – fűzte hozzá Eric Johnson, aki negyedik alkalommal vesz részt a G3-ban.
Jelenleg amerikai dátumok szerepelnek a menetrendben, eszerint január 25-én az arizoniai Tucsonban indul a turné és február 10-én Los Angelesben zárják a kört.
A legutóbbi G3-turné 2018-ban zajlott, Satch mellett John Petrucci és Uli Jon Roth vett részt a megmozdulásban. Érdekesség, hogy a 96-os első turnén Kenny Wayne Shepherd és Adrian Legg melegítette a hangulatot a fő attrakció előtt.

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.