GrayWeather – Új videó és EP

Fémforgács

Parasite címmel mutatta be új videóját a metalcore vonalas GrayWeather. A dalban a Spiritbox énekesnője, Courtney LaPlante vendégeskedik.

A videó dala a portlandi csapat április 12-én The Soma Collective címmel megjelent EP-jéról való, amihez az alábbi közleményt adták ki:

Egy fénypont a mindent beborító sötétségben. Fényes és egyre halványabb, amint az éjszaka elnyeli az egészet- Ennek a kiadványnak az elkészítése hatalmas erőfeszítéseket és kitartást igényelt. Örökké hálásak vagyunk minden résztvevőnek, és azoknak is, akik bármilyen formában támogatnak bennünket. Mérhetetlenül köszönjük mindezt, és bízunk benne, hogy mindenkinek sikerül boldogságot és vigaszt találnia az alkotásunkban!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.