Sigillvm Tenebrae Records – Friss hírek

Fémforgács

Meglehetősen rég adtunk hírt a Sigillvm Tenebrae Records háza tájáról. A kiadó az alábbi aktualitását juttatta el hozzánk.

Üdv!

A friss beérkezéseket a disztróba a mellékelt linken találhatjátok. A BFBMK Hellfest-es fellépés apropójából készült GRIMNESS pólóból a következő méretekből maradt, 1 db S / 2 db M / 1 db L / 1 db XL. Ára 4.500 Ft.

2024.március 22-23 dátummal kerül megrendezésre  a XI. INNER AWAKLENING fesztivál is, mely egyben az utolsó is lesz. Immáron minden fellépő be van jelentve, a jegyek elővétele valószínűleg októberben indul. A jegyek száma limitált lesz, az érdeklődők számára érdemes lesz szemmel tartani, ugyanis amennyiben elfogynak, a helyszínen jegyek már nem lesznek elérhetőek.

A Sigillvm Tenebrae Records kiadványaiba a kiadó bandcamp oldalán hallgathattok bele.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.