A Cattle Decapitation brutális death metal-csomagot hoz a Barba Negrába

Nuskull Magazin

Jövő tavasszal végre Európa-szerte is bemutatja idén megjelent Terrasite nagylemezét a méltán népszerű deathgrind-alakulat, a Cattle Decapitation. Még jobb hír, hogy a turné hazánkat is eléri, egészen pontosan március 22-én, a Barba Negra Blue Stage-en. Ha most úgy érzed, hogy déjà vu-d van, nem tapogatsz rossz helyen: a marhalefejezők valóban alig több mint egy éve jártak hazánkban, pontosan ugyanezen a színpadon – bár akkor „csak” a Lamb of God és a Kreator vendégeiként.

A banda most viszont headlinerként tér vissza, és előjáték gyanánt nem holmi gagyi nevekkel próbálják meg kiszúrni a szemünket: csatlakozik hozzájuk még a szintén új lemezes deathcore-brigád, a Signs of the Swarm; rendkívül fiatal kiadótársaik, a régisulis deathben utazó 200 Stab Wounds; és a rejtett gyöngyszem Vomit Forth.

A jegyértékesítés indulására egyelőre várni kell, viszont az eseményt már lehet jelölni, és érdemes is, ha minél előbb be akarod betonozni magad 2024 már most egyik legbaszadékabb bulijára.

//www.youtube.com/watch?v=HfeZniCvaXs

//www.youtube.com/watch?v=Hkw9Spd9T50

//www.youtube.com/watch?v=5MqtEVdtagg

//www.youtube.com/watch?v=J8lcH8ZlLf8

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.