Közösen fűti be decemberben az Instantot A.A. Williams és a Kalandra

Nuskull Magazin

Sokak számára bizonyára köztudott (ha meg nem, akkor most már az lesz), hogy a Fekete Zaj szervezői nem csak a mátrai fesztivállal foglalatoskodnak évi 360 napban: két nyári elvonulás közt rendre megtöltik a budapesti éjszakákat jobbnál-jobb előadókkal és zenekarokkal. Ez most se lesz másképp, és december 2-án el is hozzák nekünk az Instantba A.A. Williams és a Kalandra közös turnéját.

Mondhatni mindkét formáció szinte már hazajár hozzánk: míg előbbi tavaly nyáron járt az Akváriumban, addig utóbbi nemrég magán a Fekete Zaj fesztiválon ejtett minket ámulatba. A brit énekesnő és a norvég zenekar vendégeként a spanyol Lys Morke lesz még hallható/látható, aki experimentális elektronikus zenéjével – és feldolgozásaival – kelt majd furcsa bizsergést a lelkünkben.

Jegyek hamarosan, addig is itt lehet jelölni az eseményt.

//www.youtube.com/watch?v=VKp2bhOQ_fk

//www.youtube.com/watch?v=_Cym2FWn4A4

//www.youtube.com/watch?v=8YS-H0QR8DY

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.