Heart Of A Coward – A modern társadalom zord valósága

Fémforgács

A metalcore, a deathcore, valamint djent műfait ördögien ötvöző brit Heart Of A Coward szeptember 22-én, az Arising Empire kiadó jóvoltából adja ki új nagylemezét This Place Only Brings Deat címmel.

A ‘This Place Only Brings Death’ egy önreflektív, súlyos és egyben agresszív album, mely a modern társadalom zord valóságát mutatja be.” – áll a zenekar közleményében, ami mellé Surrender To Failure című vadonatúj videójukat küldték el nekünk

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.