18 év után új Stones album érkezik, itt egy új dal

Rockvilág.hu online rockmagazin

Hackney Diamonds címmel, október 20-án új albumot jelentet meg a legendás Rolling Stones. A hírt a zenekar tegnap egy Youtube Live videóban jelentette be. 

„A legtöbb új felvételt Steve-vel [Steve Jordannel, a zenekar új dobosával] csináltuk, de van két dal, amit még 2019-ben Charlie-val vettünk fel” – idézi a frontember Mick Jagger szavait a BBC. A zenekar legendás dobosa, Charlie Watts 2021-ben halt meg 80 évesen torokrákban, nem sokkal a Stones 60. születésnapi turnéja előtt.

A szerdai eseményen bemutatták az album első dalát, az Angryt, amihez már hozzá is lehet jutni kislemezen – és meg is lehet tekinteni: 




Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.