Twister – Dalpremier – Csúcson túl

Rockvilág.hu online rockmagazin

Csúcson túl címmel új dallal jelentkezett a Szávai Gery gitáros vezette budapesti dallamos heavy metal zenekar, a Twister. Az új szerzeményt egy szöveges videó kíséretében hozták nyilvánosságra. A felvétel, a keverés és a mastering a Blacksmith Production munkája, míg a producer Kovács Gábor (Wisdom) volt. A videót pedig Ygor készítette. A Twister javában dolgozik a közeljövőben a GrundRecords gondozásában megjelenő negyedik lemezén.

A dalról és a klipről a zenekarvezető, Szávai Gery így nyilatkozott:
“Szevasztok hejj!
Lassan sportot űzünk abból, hogy azt mondjuk, jön a negyedik lemez! (Nevet) Már a Zuhanórepülésnél, meg az Új korszaknál is ezt mondtuk. Már az ötödik is jöhetne lassan. Mondanám, hogy a viccet félretéve, de nem mondom, mert nem vicc. Valahogy most így nótánként jövünk ki, egy – egy dallal, de a lényeg, hogy csináljuk, és alakul szép lassan a történet. A Csúcson túl egy kellemes hangvételű, gyorsabb tétel lett, ezt Zsolti ihlette szövegileg, de később rájöttem, hogy még jobban magamról fogalmaztam meg. Emlékszem mikor akusztikus gitáron megcsinálgattam az ének dallamokat, és tényleg pikk pakkra meglett hozzá a dallam, meg a szöveg, és szóltam Zsoltinak, hogy gyere már fel találtam egy jó refrént, énekeljük meg. Jött is, hozzátette, amit kellett, aztán sokáig csak mutogattuk a demot a többieknek, de kényelmesbe ráültünk a dologra. (Nevet) Mindegy is, mostanra összeraktuk zenekarilag, mindenki rámasszírozta a saját világát, és csak összeállt. Így sikerült. 
Reméljük tetszik. Koncerteken hallható lesz a jövőben. 
Klipnek nem nevezném, lenn a pincében Gabesz barátom, egy edzésemet füstök közepette rögzítette, megütögettem a boxzsákot, mégse sima szöveges videó legyen, de mindenképpen jó hangulatban telt a forgatás!”




A Twistert legközelebb december 30-án láthatjátok a Pokolgép évzáró buliján, a Barba Negra Red Stage-ben! Az est érdekessége, hogy nem csak az új Twister-dal debütál élőben, hanem aznap jelenik meg Kukovecz Gábor első szólólemeze is, szintén a GrundRecords gondozásában!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.