Kaikkeus – Klippremier – Yksin

Rockvilág.hu online rockmagazin

A Profeetta után bemutatta második dalát is a Kuopióból származó Kaikkeus. A Mikko Herranen keverési és Svante Forsbäck maszterizálási munkálataival ellátott TAPA című debütáló album megjelenése 2023 tavaszán várható.

„Végre teljesen új módon tudjuk kifejezni magunkat a nagylemezzel – mondja Mikko Maasu, a csapat énekes-gitárosa. – Előfordul, hogy sikoltozunk és üvöltözünk, így mindezt az érzelmi oldalunk bemutatásával ellensúlyozni nagyszerű és libabőrös élmény volt. Emellett igyekeztünk egy vizuálisan kellemes és tematikailag értelmezhető narratívát létrehozni, hogy a dalt klip formájában is támogatni tudjuk.”







Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.