A Sleep Token gitárosa együtt énekelte az Antivistet a Bring Me the Horizonnal

Nuskull Magazin

A végéhez közelít a Bring Me the Horizon nagyszabású ausztrál turnéja, amit a britek a földijeikkel, a Sleep Tokennel, valamint két hazai pályás előadóval, a nemrég új dallal jelentkezett Make Them Sufferrel és a feltörekvő hyper emós daine-nel közösen nyomtak le. Ezért aztán nem meglepő, hogy az utolsó pár koncertet próbálják annyira emlékezetessé tenni, amennyire csak lehet.

Így esett, hogy az április 20-i brisbane-i fellépésükön Oliék érdekes vendéget köszönthettek a színpadon az Antivist című számuk alatt. Ő nem más volt, mint IV, a maszkos fenomén zenekar, a Sleep Token gitárosa. Ez már csak azért is rizikós húzás, mivel a híresen anonim kompánia amennyire csak lehet, kerüli a nem indokolt feltűnősködést, ezzel is megóvva identitásukat a megszállott fanatikusoktól. Ugyanakkor valamennyire kiszámítható is volt a közösködés, hiszen év elején a BMTH angliai turnéján ugyanebbe a dalba a Bad Omens-es Noah Sebastian ugrott be fítelni.

Mutatunk is pár rajongó által készített felvételt Brisbane-ből, és ezek után azt hiszem, adja magát a dolog, hogy Anglia jelenleg két legsikeresebb rock exportcikke akár a stúdióban is összedugja a fejét az internet felrobbantásának érdekében.

//www.youtube.com/watch?v=9sZ5xTY8OMY

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.