Megvan az idei Rockmaraton teljes fellépőlistája

Nuskull Magazin

Teljessé vált az idén több éves szünet után visszatérő Rockmaraton lineupja: a dunaújvárosi fesztivál a hét közepén tette közzé az utolsó hármas fellépőcsomagját, majd ma még egy utolsó utáni ráadás zenekart is. Az újonnan csatlakozott bandák a következők:

  • Max és Iggor Cavalera közös formációja, a Cavalera (Conspiracy), ami a Sepultura legelső két anyaga, a Bestial Devastation EP és a Morbid Visions album számaival jön hozzánk
  • a svéd death metalban megkerülhetetlen Hypocrisy
  • a folkos atmo-blackben erős finn Moonsorrow
  • és ráadásnak a szintén folkos terepen mozgó, Rieckmann Tadeusz személyében magyar dobossal megerősített Týr.

Az idei Rockmaratont július 11. és 15. között rendezik meg a szokásos helyen, Dunaújvárosban, a Szalki-szigeten. A fenti nevek mellett olyan bandák lépnek még fel, mint a Judas Priest, az Alestorm, az Amorphis, a Caliban, a Carcass, az Igorrr, a Marduk, a Rotting Christ, a Sick of It All és az Unearth. A teljes program az összes külföldi és hazai fellépővel, napi bontással és egyéb részletekkel a fesztivál weboldalán.

//www.youtube.com/watch?v=FczJWIVFYs0

//www.youtube.com/watch?v=5qLmqVEWUS8

//www.youtube.com/watch?v=btI0AiJAC70

//www.youtube.com/watch?v=mueo9kIlWS4

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.