Huntsville Holiday – Érkezik az új EP-jük

Fémforgács

Április 5-én Vadak között címmel jelenik meg a modern metal vonalas nyíregyházi Huntsville Holiday zenekar új EP-je. Kedvcsinálóként pedig máris itt van Pontosan akkor című daluk szöveges videója.

A zenekar néhány gondolatot megosztott a lemez kapcsán:

„A felvételek még ősszel készültek, az MSK Sound Studioban Nyíregyházán, ugyanúgy ahogy a tavaly ‘Arcodra vésett sors‘ címmel megjelent EP-nk is. A dalok közül kettő már az első EP készülése idején is megvolt, de végül nem arra került fel, a klipes dal is ilyen, így a két kislemez gyakorlatilag „testvér lemezeknek” is tekinthető. Érdekesség, hogy a ‘Pontosan akkor‘ az első Huntsville Holiday dal, amire Zé Bé éneket és dalszöveget írt. A lemezen az azóta a Tridentbe távozott Biró Zoltán „Zé Bé” énekel, így ezzel a lemezzel gyakorlatilag lezárunk egy korszakot, hiszen azóta csatlakozott hozzánk a Smoulder Heavenből ismert Bekker János, így a koncerteken, és a most készülő, remélhetőleg az év második felében megjelenő új dalokban már ő fog énekelni.”

A lemezen 4 dal lesz hallható, ezek sorrendben

  1. Vadak között
  2. Enni kér
  3. Idegen
  4. Pontosan akkor

A lemez minden nagyobb stream szolgáltató kínálatában hallható lesz.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.