Egy utolsó turnét követően feloszlik a Misery Signals

Nuskull Magazin

Pár napja már teaselt valamit a Misery Signals, arra viszont senki nem számított, hogy a bejelentés magában foglalja a metalcore-banda elköszönését, pedig 22 év után pontosan így tesz a wisconsini műfajkedvenc. Azonban mielőtt végleg búcsút intenének, még lenyomnak egy turnét az ‘Államokban, illetve később Európába is átruccannak (ezen állomások még bejelentésre várnak),

a búcsúkörút különlegessége pedig az, hogy színpadra áll a jelenlegi és a korábbi (2006-2014) énekes is – vagyis Jesse Zaraska és Karl Schubach.

A zenekart 2002-ben a 7 Angels 7 Plagues romjain alapította meg Ryan Morgan gitáros, Kyle Johnson bőgős, valamint Jesse, és rajtuk kívül olyan, ma is iszonyú népszerű bandák tagjai fordultak meg a csapatban (vagy vannak még mindig benne), mint a Comeback Kid vagy az End. A srácok öt nagylemezt, két EP-t és egy DVD-t adtak ki, legutolsó anyaguk, az Ultraviolet 2020 nyarán jelent meg. Nálunk legutoljára öt éve koncerteztek az Unearth és a Darkest Hour vendégeként, és már akkor is bizonyították, hogy igen nagy kár lesz értük, ha egyszer leteszik a lantot.

//www.youtube.com/watch?v=U9IslD1BZ2w

//www.youtube.com/watch?v=dXKZDflFzu4

//www.youtube.com/watch?v=zw9C9wstUVc

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.