Visszatért a Trail of Tears – premier: Winds of Disdain

Fémcsajok

Három és fél éve várta kíváncsian a metalkedvelő közönség a norvég Trail of Tears visszatérését - 2020 októberében derült ki ugyanis, hogy a zenekar énekese nem más lett, mint a Sirenia egykori frontlánya, Ailyn Gimenez, valamint visszatért a bandába Ronny Thorsen, aki a 2013-as "Oscillation" című album megjelenése után hagyta el a csapatot.

A vérfrissítésen átesett társulat nem vesztegette az idejét, a hosszas csend oka pedig éppen a kemény munka volt, amelynek eredményeként május 24-ével megjelenik egy négy számot tartalmazó középlemez, a "Winds of Disdain".

A csapat ma közzétette a kiadvány címadó tételét, amelynek videoklipje is megtekinthető a Youtube-on, és amely dal igen erőteljesre sikerült, íme:

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.