Nagylemezen is megidézi az ezredfordulós metalcore-t a Foreign Hands

Nuskull Magazin

Hiába kaszabolnak le most már jó pár éve, a philadelphiai Foreign Hands mindezidáig csak kislemezek és single-ök tömkelegével halmozott el minket. Ez azonban idén megváltozik, és sokak kedvenc ezredfordulós metalcore-t modern ízvilággal keverő brigádja június 21-én ledobja a bombát első nagylemeze, a What’s Left Unsaid képében.

A tízdalos anyagot – ami a banda szerint több ízben is reflektál majd a korábbi kiadványaikra – a ‘core műfajok sztárproducere, a Fit for an Autopsy, az End és a Better Lovers gitárosa, Will Putney kalapálja egybe, és olyan bandák jelenlegi és ex-frontemberei is feltűnnek rajta, mint a Static Dress és a 7 Angels 7 Plagues.

A srácok mindezt a lemez második meghallgatható tételével koronázták meg, ez a God Under Fingernails. A klip alá bedobjuk a korábbi cumót, a Conditioned for a Head-On Colllision is, amiben a már említett Static Dress-es Olli vendégeskedik.

//www.youtube.com/watch?v=QLnQsmbrVkk

//www.youtube.com/watch?v=yaCkLeVFf8k

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.