Együtt jön Budapestre a Fit for an Autopsy, a Sylosis és a Darkest Hour

Nuskull Magazin

Alighanem az év egyik legfullosabb lineupját jelentette be az év végére a Concerto Music: december 14-én a Barba Negra Blue Stage-en fog fellépni a Fit for an Autopsy, előttük vendégként pedig a Sylosis, a Darkest Hour és a Heriot. Már attól meghúzódik a nyakam, ha csak ránézek erre a névsorra, mi lesz még ebből ott élőben?!

A lineup szépsége, hogy egyfelől elég sok a közös vonás a négy zenekar között – például az árnyalatnyi metalcore-hatások, meg hogy egyikük sem tartózkodik a dallamos énekléstől, de azért inkább hőbörögni meg pusztítani szeretnek jobban -, de közben meg abszolút változatos is. Az FFAA a deathcore és a groove metal ötvözésében megy hatalmasat az utóbbi években, a Sylosis az újhullámos, modernizált thrash egyik nagymenője, a Darkest Hournek a dallamos death metal a legfőbb szívügye, a Heriot meg sludge-os, poszt-metalos dolgokon ügyködik, ami mondjuk legutóbb a Budapest Park napsütötte színpadán nem annyira működött, de egy kisebb, zárt helyen garantáltan gyalulni fog.

A bulira a jegyelővétel április 29-én indul, további részletek a facebook-eseményben.

//www.youtube.com/watch?v=OEicHBvqd2Y

//www.youtube.com/watch?v=yLhkIj9ipJM

//www.youtube.com/watch?v=gUWfCfKxQv4

//www.youtube.com/watch?v=Thw7jd8d0hA

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.