Ulcerate – Az erkölcs bukása innovatív formái

Fémforgács

The Dawn Is Hollow című dalának hivatalos videójával vezeti fel hamarosan megjelenő új lemezét az új-zélandi death metalos Ulcerate. A banda június 14-én a Debemur Morti Productions gondozásába jeleneti meg Cutting The Throat Of God címet viselő hetedik nagylemezét.

A Cutting The Throat of God egy összetartó lírai témát dolgoz fel, amelynek középpontjában az erkölcs bukása, a romlottság és a végzetek közötti kényes határ, valamint a sötétségbe való alászállás áll. 2020-as Stare Into Death And Be Still című lemez után az unortodox death metal vonalas zenekar egy dallamosabb, modernebb irány felé haladva folytatva zenei evolúcióját, melyben innovatív, kísérleti vakmerőséggel ötvözi a death/black zsigeri, valamint a metal modernebb hangzását és vonalait.

Ulcerate – Cutting The Throat of God

(Debemur Morti Productions)

I. To Flow Through Ashen Hearts

II. The Dawn is Hollow

III. Further Opening the Wounds

IV. Transfiguration In and Out of Worlds

V. To See Death Just Once

VI. Undying as an Apparition

VII. Cutting the Throat of God

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.