Firebeard – Flight To Nowhere – itt van a második videójuk

Fémforgács

Második dalával rukkol elő a pécsi Firebeard. A klasszikus hard rock és heavy metal gyökerekkel rendelkező banda a Flight To Nowhere című dalához készített koncert videót a Perfect Symmetry soraiból ismert Szkróbó Szabolcs segítségével.

 „Az új Firebeard dal, a Flight To Nowhere egy igazán masszív heavy metal riffre építkezik és imádjuk élőben előadni. Szigorú zenéhez komoly mondanivaló illik. Ez a dal az elveszett szerelem utáni kétségbeesett keresést jeleníti meg. Bolyongunk a világűr mélyén és a veszteségérzet miatt ordítunk a fájdalomtól. Ez az elveszett szerelem szimbolikus, értelmezhető mindenre, ami miatt szomorúak vagyunk, ha egyszer elveszítjük. Legyen az a szabadságunk vagy bármi, ami igazán fontos nekünk.” – mondta a zenek frontembere Yell.

A zenekar énekesével készítette korábbi villáminterjúnkat itt olvashatjátok

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.