Svoid – Az univerzum és a tér-idő szövetébe van vésve

Fémforgács

Március 11-én Neptunian címmel látott napvilágot a hazai hazai post-punk/ death-rock vonalas Svoid harmadik nagylemeze a Sun & Moon Records kiadásában.

Fivéreim és nővéreim,

Itt az ideje bejelenteni harmadik teljes hosszúságú albumunk a Neptunian megjelenését. Nyolc év telt el az előző albumunk óta, nagy elvárásokat állítva magunkkal szemben. A Neptunian most is egy kapcsolatokat a láthatatlan birodalmak között zeneileg, spirituálisan és fizikailag egyaránt. Jelentős mérföldkő, és az biztos, hogy a legfontosabb megjelenésünk.  Annyira elkerülhetetlen volt az út és az a pillanat, de ezen a napon, 2024. március 11-én véget ért a vágyakozásunk.

Ez az album egy láng, mely a lelkünkben ég. Ez az újjászületés most már örökké az univerzum és a tér-idő szövetébe van vésve. Szívből jövő köszönetünket fejezzük ki mindenkinek, aki velünk volt ezen az úton: A Sun & Moon Records-nak az évek óta tartó rendíthetetlen támogatásukért és bizalmukért; Spiritside Studio-nak a felvételi, keverési, igényeink kielégítésért; a Björn Bauer Art rendkívüli műalkotásáért; és Kiss Péter ikonikus vendégelőadásáért.

A Földnek, a levegőnek, a szellemnek, a víznek és a tűznek!

Svoid

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.