Magma Rise – I Am – újabb lemezelőzetes

Fémforgács

Áprilisban új albummal jelentkezik a Magma Rise. A hazai doom veterán csapat április 5-én, Neither Land Nor Sea címmel megjelenő kilenc dalos lemezéről a napokban mutatták be I Am című daluk szöveges videóját, ami a korong második előzeteseként jelent meg.

 „Egy zeneileg árnyalt, sokoldalú anyagot sikerült most elkészíteni, amely méltó folytatása az előző lemeznek. A zakatolós témáktól belassult, tradicionális doomon keresztül a hosszabb lélegzetű, alulról építkező epikus dolgokig elég széles a spektrum.” – mondták új lemezük kapcsán.

A lemez stúdiómunkálatai az MD Stúdióban zajlottak, Schmiedl Tamás (Moby Dick) vezetésével. Az album hazai kiadója a H-Music Hungary, külföldi promócióban pedig továbbiakban is a Daredevil Records segédkezik.

Magma Rise – Neither Land Nor Sea

(H-Music Hungary 6 Daredevil Records)

1. In The Presence Of God

2. Such Thing As Time

3. Dressed Up As A Dream

4. Oblivion Of Oblivion

5. Neither Land Nor Sea

6. Born Of Waste

7. Days Buried Face-down

8. Dragging Eye Movements

9. I Am

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.