A Rings of Saturn köszöni szépen, nem kér a death metal-énekesekből

Nuskull Magazin

Aki követi a Rings of Saturn körüli történéseket, az tisztában lehet azzal, hogy az eredetileg deathcore/tech death-banda most már három éve énekes nélkül, teljesen instrumentálban nyomja. A balhékban amúgy sem szűkölködő zenekarnál (korábbi kiadójuk megfenyegetése, millió tagcsere, plágiumbotrány stb.) a szarkavarási szálak általában a banda agytrösztjéhez – és utolsó ódzsí tagjához -, Lucas Mannhoz köthetők, és habár ez nem lett hivatalosan kimondva, de erős a gyanú, hogy az utolsó énekesnek, Ian Bearernek a távozása mögött is ő áll vastagon.

Bár úgy tűnhet, hogy a zenekar belekényszerült a szituációba, egy friss podcastban Lucas elmondta, hogy köszönik szépen, ők nagyon jól el vannak így, és

eszük ágában sincs újra éneket rakni a dalaikba.

Sőt a zenész még ennél is továbbment, és kategorikusan kijelentette, hogy nem is szereti az efféle vokált, és általában az emberek olyan kérdéseire, miszerint mikor szereznek be egy új énekest, gondolkodás nélkül rávágja, hogy túl van a death metalos hörgésmorgáson.

A zenekar jelenleg trióban nyomja, legújabb társuk, Ryan Sinnott idén vált hivatalossá a bőrök mögött, előtte két évig turnédobos volt. A banda nevét viselő utolsó anyag két évvel ezelőtt jelent meg, és elég vegyes fogadtatásban részesült: volt aki szerint egy igazi vérfrissítés, mások egyszerűen csak úgy vélték, hogy jobb, ha mindenki távol tartja magát tőle.

Mutatjuk idelent az ominózus hallgatnivalót, illetve azt is hogy miből mivé fejlődött a cserebogár:

//www.youtube.com/watch?v=beoTf5sI-Ug

//www.youtube.com/watch?v=QmDyR2U1gpQ

//www.youtube.com/watch?v=pQYWC9ezebw

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.