Három héten belül érkezik a Mr. Big

Rockvilág.hu online rockmagazin

Pat Torpey 2018-as tragikus halálával már azért lehetett sejteni, hogy a legendás Mr.Big  zenekar is hamarosan búcsúzni fog. Amúgy sem volt a csapat az a nagyon aktív zenekar, hiszen Billy Sheehan, Eric Martin és Paul Gilbert is szólóprojektjeikre koncentrált már inkább az elmúlt 10 évben.  Az utóbbi 5 évben a háttérbe vonult csapat most bejelentette, hogy Nick D’Virgilio dobossal kiegészülve megkezdik a “The Big Finish Tour” elnevezésű búcsú körútjukat, mely július 20-án startolt a japán Nagoyában, majd több más japán dátum mellett érintette Kínát, a Fülöp-szigeteket, Indonéziát, Dél-Koreát, Thaiföldet, Tajvant és Szingapúrt is. Majd 2024 elején Európában Dél-Amerikában és Észak-Amerikában is elbúcsúzik a legendás négyes. Április hetedikén pedig a legutóbbi remek FEZEN-es buli után  még egyszer, utoljára hazánkba látogat Eric Martin és zenekara.

A magyar főváros is szerepel a Mr. Big búcsúturnéjának 2024-es állomásai között.  április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio. A programban pedig szerepel majd a teljes Lean into It album, a 35 éves pályafutásuk többi nagy slágere mellett. A jegyértékesítés szeptember 8-án, 10 órakor indul. 

 

Esemény ITT: https://www.facebook.com/events/3989485537974049/?ref=newsfeed

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.