Idén velünk táborozik a Stratovarius is!

Hard Rock Magazin

Az alsóörsi Tábor Fesztiválon a korábban bejelentett Toy Dollshoz csatlakozik a Stratovarius és a Korpiklaani, és persze ott lesz a hazai rockzene krémje a Tankcsapdától a Roadon át az Ossianig.

Az idei évben is dübörög a rock a Balaton partján. Jön a finn power metal alakulat, a Stratovarius és az északi kocsmapunk Korpiklaani, na meg az öltönyös punkok, a Toy Dolls. Vigyázz, mert a magyar felhozatal is erős! Acélszívünk újra dobog, újra Alsóörsön az Ossian! Jubileumi koncertekből sem lesz hiány, hiszen 35 éves a Tankcsapda, 20 éves a Road és a Totális Metállal a Pokolgép ‘Éjszakai bevetés’ albumának 35. jubileumát is együtt ünnepelhetjük!

Heti bérletek 29 999 Ft-ért kaphatók a Rock 1-nél, napi bontás és ennek megfelelően a napijegyek március 20-án várhatók.

Tábor Fesztivál

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.