Vadonatúj dallal készül a Within Temptation!

Fémcsajok

Alig öt hónap telt el azóta, hogy a holland csapat "Bleed Out" címre keresztelt, sorban nyolcadik albumát piacra dobta, Sharon den Adelék nem ülnek a babérjaikon.

A szóban forgó kiadvány igen szépen muzsikál a rajongók körében, annak ellenére, hogy a rajta szereplő tizenegy szerzeményből hetet kislemezként is megjelentettek 2020 és 2023 között. Sharon, az énekesnő többször kifejtette: még a covid-pandémia kirobbanása előtt eldöntötték, hogy átállnak a kislemez-alapú munkára, hiszen így minden dal megkapja a kellő figyelmet, a rajongók pedig eldönthetik, hogy tetszik-e nekik, vagy sem.

A zenekar azonban nem éri be az alig fél éve boltokba került lemezzel, ugyanis ma közösségi oldalaikon jelentették be: új dallal készülnek, amely április 5-én debütál majd, és az A Fool's Parade címet viseli. 

Ha azokról a dolgokról akarsz énekelni, amelyek ott és akkor történnek veled, akkor kislemezeket kell kiadnod, és nem akarsz rá akár három évet is várni, hogy megoszthasd. Szakítani akartunk a kislemezek és albumok kiadásának hagyományos menetével. Ez ösztönzött minket arra, hogy egyedül folytassuk tovább. 

- mesélte korábban Sharon a kiadóval való szétválás körülményeit. Azt is felfedte: bár így sokkal több a dolguk, a cserébe kapott művészi szabadság felbecsülhetetlen.

 

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.