Suicidal Angels : Profanation over Europe 2024 // vendég: Fusion Bomb, Crimson Fire // 2024.03.13. Barba Negra Blue Stage

Fémforgács

Március 1-jén, pénteken jelenik meg a görög thrasher Suicidal Angels új nagylemeze, a Profane Prayer. Nagy örömünkre a banda március 13-án, a Barba Negra Blue Stageben élőben is bemutatja nekünk új lemezének dalait, még pedig honfitársa a power metalos Crimson Fire és a luxemburgi thrash brigád, a Fusion Bomb társaságában. Ráadásul csupán 999 forintért! Szóval, megint egy remek tharsh partynak nézünk elébe.

A Suicidal Angels 2001 óta tevékenykedik a tharsh iparában. A korai évek demói, valamint egy EP után 2007-ben adták ki debütáló lemezüket Eternal Domination címmel. 2009-ben megnyerték a Rock The Nation Díjat, majd a Nuclear Blast kiadónál megjelent Sanctify The Darkness címet viselő második lemezük, ami után már nem volt megállás. Legutoljára a MTV Headbanger’s Ball Tour 2018 keretében járt Magyarországon az Exodus, a Sodom és a Death Angels társágában.Nem régiben megjelent nyolcadik lemezükkel újfent magasba emelték a műfaj zászlaját.

A power metal vonalán mozgó szintén görög Crimson Fire eddig három nagylemezt tudhat magáénak. A legutóbbi a 2021-es Another Dimension volt, amint inkább már a svéd power dallamok domináltak.

Az est harmadik fellépője a Fusion Bomb, akik az amerikai thrash vonalán nyomulnak. Tavaly nyáron egy négy dalos EP-t adtak ki saját nevük alatt, ami mind a műfaj rajongói, mind pedig a szakma részéről kellő figyelmet irányított a zenekarra.

Suicidal Angels: Profanation over Europe 2024; vendég: Fusion Bomb, Crimson Fire

Menetrend:

Kapunyitás: 18:00

18:30 Crimson Fire

19:35 Fusion Bomb

20:50 Suicidal Angels

Esemény link ITT

Jegy link ITT

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.