The Absence – Communion Carbonized – új lemezelőzetes videó

Fémforgács

Március 29-én saját neve alatt adja ki új albumát a Tampa-i melo-death metalos The Absence. A floridai extém metal krémje; Jamie Stewart énekes (Hot Graves), Taylor Nordberg gitáros (Deicide, Inhuman Condition) és Jeramie Kling dobos (ex-Venom Inc., Inhuman Condition) alkotta banda kilenc dalos lemezének második előzeteseként Communion Carbonized daluk szöveges videója ismerhető meg.

Ezen a lemezen a kedvenc zenei elemeim hallhatók. Ezek a legjobb dalok, amiket bandánk valaha is kiadott a kezéből. Még a saját elvárásainkat, határainkat és legvadabb álmainkat is felülmúltuk. Hisszük, hogy valóban ez a The Absence legerősebb, legintenzívebb formája, és alig várjuk már, hogy veletek is megoszthassuk ezt a szörnyeteget!” – mondta a lemezről korábbiakban Jamie Stewart énekes.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.