Sailor Hunter – Ashes – dal a megpróbáltatások leküzdéséről

Fémforgács

A svéd melo-death metal zászlaját tovább vivő Sailor Hunter május 24-én ad ki új EP-t Evolution címmel az Inverse Records kiadásában. A csapatnak ez lesz a második kislemeze, amit már új frontemberükkel Sebastian Fingallal készítettek el. Az EP-re összesen négy dal kerül fel, ezek közül Ashes daluk videója, a napokban került bemutatásra.

A dal a megpróbáltatások leküzdéséről szól, és arról, hogy a pusztítás és a nehézségek ellenére is képesek vagyunk újra felépülni. Ez volt az első dal, amit együtt készítettünk, amikor új énekesként megérkeztem a bandába. A dal rengeteg energiát tartalmaz, és úgy éreztem, hogy a szövegnek epikusnak és erőt adónak kell lennie.” – mondta az énekes Sebastian Fingal.

Sailor Hunter – Evolution (EP)

(Inverse Records)

1. Ashes

2. Condemned by Creation

3. Against All Strife

4. Evolution

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.