This Calling dalpremier: Április elején érkezik a második nagylemez

Haverock Közösség

This Calling dalpremier: On The Devil’s Side – Április elején érkezik a második nagylemez

Új dalt mutatott be az ultradallamos – női vokálokkal is gazdagon ellátott – punkrock / hardcore-ban utazó (Noble Victory, The Idoru, Magma Rise, Bridge To Solace, Prosectura, és ex-Alvin és a Mókusok tagjaiból verbuválódottThis Calling. Az On The Devil’s Side a fővárosi banda április 5-én megjelenő második nagylemezének újabb előfutára.

Fellegi Ádám (gitár) a dalról, és a lemez koncepciójáról:
“A dal – de igazából az egész lemez – mondanivalójában kicsit a Misfits horror érájába repít vissza, illetve a lélek sötétebb oldalára világít rá, tudod, arra, ami az álmatlan éjszakák közepén kerül elő. (nevet) Tudatosan kerüljük a ‘do better!’ mentalitást, mindenféle állásfoglalást, észosztást, politikai-társadalmi kérdésekben. A This Calling lényege a szórakoztatás, és nem is nagyon szeretnénk ettől eltérni, nem akarunk szócsőként üzemelni, pont eleget csináltuk az elmúlt 25 évben.”

This Calling – On The Devil’s Side (new song 2024):

A 2020-as debütáló nagylemez után érkező – Nightlife címet kapott – második albumra 9 saját dal, illetve egy két tételes feldolgozás medley került.

Dallista:
01. The Dark Knight
02. On The Devil’s Side
03. True Love
04. I Am Your Nightmare
05. The Last Dance
06. Kingdom Of The Dead
07. Bullet In My Head
08. The Flag Of Apocalypse
09. Popcorn, Ice cream And Candy
10. Sailin’ On + Signs Of The Times (Bad Brains + Cro-Mags cover)

Nightlife album már előrendelhető az alábbi linken:
 https://shop.hmusic.hu/eloado/this-calling

This Calling:
Herczeg László – gitár
Fellegi Ádám – gitár
Szirota Márió – dob
Pap Attila – basszusgitár
Bödecs András – ének

Pettenkoffer Zsófia, Szabó Léna, Vida Írisz Minami – vokál

A lemezbemutató koncertre a megjelenés másnapján, április 6-án kerül sor a Dürer Kertben – partnereik a Wishes, a Hitori, és a nís lesznek.

04.06. Budapest / Dürer Kert
https://www.facebook.com/events/955001786044484

Jegyek: 
https://tixa.hu/ThisCalling_Lemezbemutato_Durer

This Calling az online felületeken:
https://songwhip.com/thiscalling

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.