Vulture – A vérszomjat nehéz csillapítani

Fémforgács

Negyedik lemezének a kiadására készül a német speed/heavy metal szörnyeteg, a Vulture. Sentinels című lemezük április 12-én, a Metal Blade Records gondozásában jelenik majd meg, az eddigieknél egy jóval fejlettebb, de továbbra is hagyománytisztelő hatásokkal átitatva. 

„Legutóbbi albumhoz, a Dealin’ Deathhez képest érezhetően felgyorsítottuk a tempót. „- mondta Stefan Castevet gitáros. „Merészebbek és egy kicsit vadabbak lettünk. De egyben fontos volt az is számunkra, hogy fülbemászóak legyünk, és hogy olyan refréneket is tartalmazzanak dalaink, amelyek ragaszkodnak a hagyományokhoz. A Sentinels-nél néhány változtatásra volt szükség. Természetesen alapvetően megtartottuk a stílusunkat, de a dalok kereteit kicsit kitoltuk. Mint, ahogyan azt első kislemezünk, a Unhallowed & Forgotten is mutatja: vad riffek, dühös szólók, robbanó tremolók, de lírailag háek maradtunk önmagunkhoz. A dal a Blind Dead filmsorozatról szól, akiknek vérszomját, akárcsak a miénket, nehéz csillapítani.

Vulture – Sentinels

(Metal Blade Records)

1. Screams from the Abattoir

2. Unhallowed & Forgotten

3. Transylvania

4. Realm of the Impaler

5. Draw Your Blades

6. Where There’s a Whip (There Is a Way)

7. Der Tod Trägt Schwarzes Leder

8. Death Row

9. Gargoyles

10. Oathbreaker

11. Sentinels (Heavier Than Time)

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.