Cinder of Cosmos – Final Harvest – bemutatkozás

Fémforgács

A Cinder of Cosmos egy új, üde formáció a hazai death / deathcore egyre erősödő galaxisából. A trió felállású szobaprojektet Debrenti Márk énekes, Márkus Tamás gitáros és Bőcze Zsolt basszusgitáros alkotja, akik első bemutatkozásukként Final Harvest daluk szöveges videóját juttattak el hozzánk, az alábbi infókkal:

A projekt története egy hajvágással kezdődött. Tomi betért a szalonba, ahol Márk dolgozik, és beszélgetés közben a hasonló zenei ízlés és motiváltság által eldöntötték, hogy megpróbálnak együtt számokat írni. A cél egy olyan hibrid zene megalkotása volt, ami magába foglalja az old school és modern death metal/deathcore zenei elemeket. Egyfajta átmenetet képez a stílusok között. Később csatlakozott hozzájuk Zsolti, akivel kiegészülve tökéletes összhangban folytatták tovább az alkotást. A szövegek magyarul, verses formában íródtak először, majd később angolul lettek véglegesítve kicsit átalakított formában. A témák többnyire a sumér/biblikus mitológia, társadalomkritika, földönkívüli invázió és az apokalipszis egyvelege. A jövőben szeretnénk teljes zenekarrá bővülni és magasabb szintre emelni a CoC-t.”

A srácok elmondásuk szerint egy kislemezen dolgoznak, amiről hamarosan érkezik egy újabb szám.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.