Amaranthe – Kijött a lemez, elstartolt a turné

Hard Rock Magazin

Megjelent az Amaranthe eddigi legkalandosabbra sikerült lemeze, a ’The Catalyst’, amit a Dragonforce és az Infected Rain társaságában Budapesten is bemutatnak. A címadó dal videójával hangolódhatunk a nőnapra eső koncertre.

Megjelent az Amaranthe legújabb albuma, a ’The Catalyst’, melyet a lemez címadójához készült videóval ünnepeltek meg. Nem mellesleg szerdán elindult a csapat Európa-turnéja is: „A szállóige szerinti sas leszállt! Néhány évnyi kemény munka, verejték és némi vér után rendkívül büszkék vagyunk rá és egyenesen felvillanyoz bennünket, hogy a legújabb albumunk világszerte elérhető! Tényleg megszállott alkotómunkával, önvizsgálattal és új utak keresésével telt az elmúlt időszak. Reméljük, hogy ízléseteknek megfelelő lett a végeredmény, ha így van, akkor gyertek el az egyik közeli városba, ahol a ‘The Catalyst World Tour’ megáll!”
Az pedig Budapest, ahová március 8-án érkezik a három csapatból álló felállás. A co-headliner turné másik fő bandája a nemrég Taylor Swift-feldolgozással jelentkező Dragonforce, előttük az Infected Rain melegíti be a közönséget. Aki nem akar lemaradni az eseményről, húzzon bele, ugyanis a jegyek 75%-a már elfogyott!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.