A Reliqa a Nuclear Blasthez szerződött, új dallal ünneplik az egymásra találást

Nuskull Magazin

Manapság teljesen magától értetődik, hogy Ausztrália nyüzsög a progresszív bandáktól. A bőkezű merítésből most pont a női énekkel és metalcore-os jegyekkel is operáló Reliqa akadt a horgunkra, ők is leginkább abból az apropóból, hogy mostantól a világ egyik legnívósabb metalzenei kiadójánál, a Nuclear Blastnél folytatják a munkásságukat. Ahogy pedig az általában dívik: az új szerződés mellé új dal is dukál.

Az énekesnő, Monique szerint a most bemutatott Terminal egy új bemutatkozása a zenekarnak a világ számára, amiban van ráció, hiszen a dal egy, a korábbi anyagaikhoz képest jóval populárisabb, elektronikusabb vonallal kísérletezik. Azt, hogy lesz-e bármilyen formátumú folytatása a dalnak idén, egyelőre nem tudni. A kvartett legutóbbi EP-je 2022-ben jött ki, azt is bedobjuk alulra azoknak, akik szívesen ismerkednének a formációval.

//www.youtube.com/watch?v=-7Py-Jg9lXY

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.