Mindenki valami gyönyörűre vágyik – Nyáron nagylemezt ad ki a Verse- és Defeater-tagok közös bandája

Nuskull Magazin

Ha hiányzik a Verse, illetve örülnél, ha a Defeater kicsit aktívabb lenne, akkor jó hírünk van: itt a Love Letter, ami pont úgy szól, mint az említett két hardcore-zenekar. Ennek az az egyszerű oka, hogy a mikrofonnál Quinn Murphy (ex-Verse) leledzik, míg a gitárt Jason Maas, a dobokat pedig Andy Reitz szólaltatja meg, akik mindketten érdekeltek voltak a Defeaterben. Rajtuk kívül itt van még Matthew Spence a másik gitáron és Dave Alcan basszer, hogy az ötös egy hamisítatlan New England-i dallamos hardcore atmoszférát teremtsen olyan (mára megboldogult) bandák előtt tisztelegve, mint a Have Heart, a Bane vagy a Title Fight.

Bár a zenekar nem teljesen új – első kislemezüket, a Death of a Nationt már 2018-ban kiadták -, a nagylemezes bemutatkozásukra viszont ezidáig várni kellett. Az Everyone Wants Something Beautiful június 28-án érkezik, és két dal, a Misanthropic Holiday or Vacation és a New Anthemic már meg is hallgathatók róla.

//www.youtube.com/watch?v=qpf1aEkFe-Q

//www.youtube.com/watch?v=MJenjgK81Eo

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.