Budapesten is bemutatja áprilisban megjelenő új lemezét az Imminence

Nuskull Magazin

Alig egy héttel a legutóbbi dal bemutatása után végre lehullt a (fekete) lepel a metalcore-banda következő fejezetéről: a svédek április 12-én adják ki következő nagylemezüket The Black címen, ami a 2021-es Heaven in Hiding egyenes folytatása lesz – legfőképp tematikáját tekintve. A 12 dalos tracklist alapján szinte az összes tavaly kiadott szingli helyet kap a lemezen a Come Hell or High Watertől kezdve a Continuummal bezárólag.

 1. Come Hell or High Water
 2. Desolation
 3. Heaven Shall Burn
 4. Beyond the Pale
 5. Death by a Thousand Cuts
 6. Come What May
 7. Cul-de-Sac
 8. The Call of the Void
 9. Continuum
 10. L’appel du Vide
 11. The Black
 12. Le Noir

Jó hír még a hazai rajongóknak, hogy Eddie Bergék hazánkban is bemutatják az új anyagot idén ősszel. A turné október 29-én éri el a Barba Negrát, vendégekről egyelőre nincs információnk. A facebookos eseményt itt tudod jelölni, a jegyek pedig február 26-án 15 órától lesznek elérhetőek.

//www.youtube.com/watch?v=ubEaxZFGtzc

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.