Ma éjfélkor megjelenik a Bring Me the Horizon új albuma

Nuskull Magazin

Május 24-én éjfélkor, tehát a hír közzétételekor alig 9 óra múlva végre napvilágot lát a Bring Me the Horizon régóta várt új lemeze, a Post Human: NeX GEn.

Az anyagot eredetileg szeptember 15-re ígérte a zenekar, aztán nem sokkal a célvonal előtt elhalasztották, hogy még tovább tudjanak rajta dolgozni. Időközben megváltak a billentyűsüktől és házi producerüktől, Jordan Fishtől, akinek azonban így is ott lesz a keze nyoma a lemezen, hiszen még a szétválás előtt nem kevesebb mint 5 felvezető szingli jelent meg, amik nagy valószínűséggel rajta is lesznek az albumon. Ugyanakkor érdemes megjegyezni, hogy a hivatalos tracklistet még mindig nem tette közzé a banda, csak az alábbi teaser videót.

A BMTH az emlékezetesre sikerült tavalyi arénabuli után idén nyáron újra fellép nálunk: június 17-én a Budapest Parkban koncerteznek, az előzenekar az amerikai zajbajnok Health lesz.

//www.youtube.com/watch?v=Rb39EGI9CJ4

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.