Spectral Voice – Lélekfaló szörnyeteg

Fémforgács

Sparagmos címmel jelent meg az amerikai doom/death metal vonalas Spectral Voice új albuma. Az Blood Incantation soraiból ismert Paul Riedl, Morris Kolontyrsky, Jeff Barrett és Eli Wendler (Black Curse) alkotta extrém hangulatú csapat lemezére négy nehéz, lélekrendítő dalt tartalmaz a halálról és végzetről.  

Az album hangulatilag a siránkozás és a magasztalás között ingadozik. A morbid, mélabús atmoszféra magával ragadóan vágyik a halál általi felszabadulásra és gyászolja az élet gyötrelmeit. A frenetikus őrület, a nagyszerűség, a rémület és az eksztázis pillanataival párosulva a pont, ahová el akarunk jutni, az a pillanat, amikor – az áldozathozatal révén – az atavisztikus vadság elszabadul, és megvalósul az élet végső felmagasztalása a halálon keresztül.

A Spectral Voice második albuma február másodikán látott napvilágot a Dark Descent Records kiadásában. A valamivel több mint 45 perces lélekfaló szörnyeteg itt hallgatható végig.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.