In Flames – Új dal-e az új dal?

Hard Rock Magazin

Az idén az Arch Enemyvel és a Soilworkkel közös turnéra induló In Flames megjelentette utolsó albumának bónuszos verzióját a digitális szolgáltatóknál. A bónuszdal friss népszerűségének köszönhetően akár az októberi budapesti koncerten is bekerülhet a műsorba. De vajon új dal-e a Become One?

Tavaly február 10-én jelent meg a svéd In Flames legutóbbi stúdióalbuma, a ’Foregone’. Az első évforduló alkalmából a melodikus death metal ikonok az összes streaming platformon megjelentették az anyag bónuszdallal felturbózott verzióját egy alternatív borítóval. A Become One eddig kizárólag csak a limitált digipak CD-n, valamint az ezt is tartalmazó box setben volt elérhető, sem a vinyl kiadáson, sem a digitális verzión nem volt rajta. A zenekar a megjelenés alkalmából mesélt a dalról: „A ’Foregone’ egy nagyon különleges lemez volt a zenekarunk számára, egy nagyon különleges időszakban. Általában nem szokott extra anyagunk maradni, ám ezúttal a Become One akkor nem került általános kiadásra, mégis szerettük volna megosztani veletek valamilyen formában! Reméljük, tetszeni fog! Találkozunk az idei koncertjeinken!”
Amiből Magyarországra is jut egy, ugyanis az ősszel induló, az Arch Enemyvel és a Soilworkkel közös Európa-turnénak budapesti állomása október 23-án lesz a Barba Negrában.

A bónuszos verzió meghallgatható az ismert streaming platformokon, de még kapható az említett fizikai formátumban is.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.