Impossible Exercise megjelenés!

rattlead.hu

Január 30-án megjelent az “Impossible Exercise” c. BalashToth egyperces melodic death/thrash szösszenet az ismert streaming szolgáltatók felületein, YouTube-on és Bandcampen. A dalban ismét a japán Deathmetalvoicer énekel. 

„A dal története a egy Ola Englund-féle riff challenge-ig nyúlik vissza, ami végeredményben szinte egy az egyben ugyanez a dal, csak erre a megjelenésre felújítottam egy kicsit. Amikor újra elővettem a témákat, a szokásos módon elkezdtem velük sakkozni, hogy teljes, 3-4 perces dalt kreáljak komoly szöveggel, de valahogy az eredeti 1 perc 15 másodperces verzió tűnt mindig a legkerekebbnek, szóval úgy maradt. 

A szöveg egyébként teljesen komolytalan. Arról szól, hogy mennyire nem egyszerű hetente újabb és újabb gitártémákkal előrukkolni a Sunday with Ola riff kihívásra, és mennyivel jobb lenne egy kis Slayert játszani. Emiatt a videóban 15 nemzetközi Sunday with Ola résztvevő is szerepel egy pár másodpercig, akik osztják ezt az érzést. A már készülő, tavasszal érkező második EP-n ez a szám nem fog szerepelni, viszont úgy gondoltam magában érdemes megosztani egy szélesebb közönséggel. Bandcampről ingyen letölthető, teljes minőségben egy követésért és email címért cserébe.”

BalashToth linkek:
https://www.youtube.com/@BalashToth

https://open.spotify.com/artist/63rnrwdAKh5v1pnBZLpHC5…

https://balashtoth.bandcamp.com/

https://www.instagram.com/balashtoth/

https://www.facebook.com/BalashToth

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) rattlead.hu nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.