Idei utolsó bulijára készül a The Trousers.

Rockvilág.hu online rockmagazin

Budapesten búcsúzik el a 2023-as évtől a klasszikus, nyers rock and roll és a modernebb, dalközpontú garázsrock sajátos keverékét játszó The Trousers. 
A banda legutóbb szeptemberben rukkolt elő újdonsággal
, amikor Kőváry Zoli frontember unokaöcse, Kőváry Dani filmes friss-ropogós visualizer megjelenést készített a zenekar „Come Undone” számához. Dani a bandával tartott a „Harley Davidson 120” fesztiválra, itt készültek a felvételek, majd a forgatáson túl az utómunkálatok is az ő kezei között zajlottak.

A The Trousers közel három évnyi érlelés után tavaly novemberben a Music Fashion gondozásában adta ki „Animal Gun” című nagylemezét, amelyen 10 dal (köztük a „Come Undone”) kapott helyett. A korong itthon és külföldön egyaránt rendkívül kedvező fogadtatásban részesült, többek között erről a Sliptrick Records nemzetközi lemezkiadó által is forgalmazott lemezről adnak elő dalokat az idei utolsó bulijukon.

A lendületes csapat december huszonnyolcadikán, csütörtökön 19 órás kezdettel a Robotban muzsikál, olyan formációk társaságában, mint a Hallucinatorz és a Jackmans.

LEGFONTOSABB LINKEK:
FACEBOOK ESEMÉNY:
https://fb.me/e/3n7XxLQeG
„COME UNDONE” VIDEÓ:


AZ ALBUM A YOUTUBE-ON:

 

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.