Diabolus In Musica – Beszélj szépen – új videó

Fémforgács

November végén jelent meg az Ørdøg akusztikus mellékágaként működő Diabolus In Musica új lemeze, a Sárkányfejezet. Erről Beszélj szépen című daluk kapott friss videót, amit itt láthattok.

Kedves nézők és hallgatók! Engedjétek meg, hogy a Beszélj szépen vadonatúj, családbarát klipjével kívánjunk kellemes (sőt, áldott) ünnepeket. Készítette: Magyar Dániel.

A zenekarral az alábbi helyszíneken találkozhattok.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.