Hét év után, 2024-ben érkezik a Spectral Voice második nagylemeze

Nuskull Magazin

A cím senkit ne tévesszen meg, a többek közt Blood Incantation– és Black Curse-tagokat soraiban tudó Spectral Voice az elmúlt majd’ egy évtizedben se volt kussban, és 2021/’22-t leszámítva minden évben fenntartotta a death és doom metal szerelmeisenek figyelmét. Most viszont végre érkezik a nagy sikerű debüt, az Eroded Corridors of Unbeing folytatása, a Sparagmos. A négy (egyenként nyilván baromi hosszú) dalt tartalmazó lemez február 9-én érkezik a Dark Descent Recordsnál. Az anyagot a srácok Arthur Rizk producerrel (Full of Hell, Primitive Man, Integrity stb.) vették fel, illetve ő keverte és maszterelte is azt.

És hogy miről szól maga a cucc? Nyilván az elődeihez hasonlóan az űrbéli horror és halál tematikája a fő csapásirány, ebbe nyújt most egy masszív betekintést a 13 perces Red Feasts Condensed Into One. Senkit se hibáztatunk, ha ezután nem tud ugyanúgy nézni a fejünk felett elterülő csillagos égboltra.

//www.youtube.com/watch?v=g9rsN2Z3zx8

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.