Porcupine Tree – Megjelent a ’Closure/Continuation.Live’

Hard Rock Magazin

Pénteken megjelent a Porcupine Tree 2022-es turnéján készült koncertfilm. Erre időzítve mutatták be Steven Wilsonék az I Drive The Hearse-t az amszterdami Ziggo Dome-ban készült felvételről, melynek hanganyaga már végighallgatható a streaming szolgáltatóknál.

A ’Closure / Continuation’ lemezt Amerikában és Európában is bemutatta még tavaly a Porcupine Tree, a Steven Wilson, Gavin Harrison és Richard Barbieri hármas mellett Randy McStine (McStine & Minnemann, Lo-Fi Resistance) gitáros és Nate Navarro (Devin Townsend) basszusgitáros zenélt. Az Amszterdamban rögzített ’Closure/Continuation.Live’ tartalmából a Harridan és a Fear Of A Blank Planet után a ’The Incident’ egyik dala, az I Drive The Hearse nyújt még ízelítőt, a klip alatti lejátszási listán pedig a teljes koncert meghallgatható regisztráció nélkül is. A hazai lemezboltokban az újdonság Blu-ray + DVD változatban kapható.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.