Being As An Ocean – Úton lenni boldogság,  megérkezni:  halál

Fémforgács

Az amerikai post-hardcore duó, a Being As An Ocean 2024. február 2-án, az Out Of Line Records gondozásában jelenik meg Death Can Wait című új lemezét. Erről a napokban napvilágot látott Flesh & Bone daluk videója nézhető meg. 

A Flesh & Bone leírja a lélek kettészakadását, amikor az akkor történik, amikor az ember átadja magát szenvedélyeinek, álmainak és rögeszméinek. Ez a dal minden olyanról szól, ami fáj… Az otthon utáni vágyakozás érzéséről szól, miközben távol vagyunk, ugyanakkor tudatosítja, hogy a kényelemben töltött túl sok idő egyben az ismeretlentől, a felfedezéstől és a kalandtól elvett időt is jelenti. A dal a szeretteink hiányáról szól, miközben úton vagyunk: az elszigeteltségről, amit akkor érezhetünk, ha távol vagyunk a biztonságot nyújtó kapcsolatrendszerünktől, különösen, ha érzelmileg mélyponton vagyunk. Amikor az út az ember részévé válik, vagy jelentős mértékben alakítja őt, nem számít, mennyire becsüljük azokat, akiket szeretünk, vagy mennyire értékes az otthon töltött idő, az út továbbra is vonz bennünket, és a lelkünk még mindig hallja a hívását.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.