Október 22-én POWERWOLF koncert az MVM Dome-ban!

Haverock Közösség

POWERWOLF- Wolfsnächte Tour 2024: október 22-én az MVM Dome-ban!

A 2022-es Wolfsnächte turné 2024-ben folytatódik, ráadásul a gigantikus 16 állomásos körút budapesti állomása a hazai Powerwolf koncertek eddig legnagyobb szabásúja, leglátványosabbja lesz október 22-én az MVM Dome-ban!
Az nem vitás, hogy a Powerwolf az elmúlt években csúcsra tört, nem csak Európában, de világszerte vált milliók kedvencévé. A színtér megkerülhetetlen és meghatározó csapatává vált, tulajdonképpen azok sem tudnak szó nélkül elmenni mellette, akik esetleg kevésbé kedvelik a stílust. Olyan látványvilágot és arculatot teremtett, amely túlmutat az egyébként kifejezetten szerethető és befogadható metal zenén. Igen, mert hogy itt már nem csak a zenéről van szó. A Powerwolf egy jelenség, egy közösség.

POWERWOLF – My Will Be Done (Official Video) | Napalm Records
A dalok ott zengnek a fülünkben, akarva-akaratlanul is dúdoljuk a refrént, miközben a színpadon nem egy koncertet, hanem egy előadást, egy színházat látunk. Ámulatba ejtő díszlet, pirotechnika és show elemek: valóban libabőrös élményben lehet része a nézőnek.
Legyen az rocker vagy sem.
HAMMERFALL – Brotherhood (Official Video) | Napalm Records
A magával ragadó és látványos show már itthon is látható volt többször, de a 2024-ben a Powerwolf az eddigi legnagyobb durranásra gyúr az eddigi legnagyobb hazai helyszínen, úgyhogy készülj Budapest, készüljetek farkasok! A svéd power metal ikon HAMMERFALL és az olasz fantasy, power metal WIND ROSE társaságában 16 állomást érint majd a
Wolfsnächte Tour 2024.

WIND ROSE – Mine Mine Mine! (Official Video) | Napalm Records

 

A H-MUSIC, a ROCK1, a BARBA NEGRA és a Cobra Agency bemutatja:
POWERWOLF – Wolfsnächte Tour 2024
2024.10.22. MVM Dome, Budapest
Vendégek:
Hammerfall
Wind Rose
JEGYEK: a jegyértékesítés november 10-én 10 órakor indult!
További Infók:

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.