Sculpsit – Megjelent az első lemezük

Fémforgács

10 év után új albummal jelentkezett a Sculpsit. A zenekar legutolsó anyaga a 2013-as Tragedy of Men EP-jük volt, amit egy hosszabb szünet követet. A COVID időszaka alatt átdolgozták régi dalainkat, illetve írtak két új szerzeményt, amely a november 19-én megjelent Songs Left Behind című első nagylemezükön láttak napvilágot.

„A lemez egyelőre instrumentális formában jött ki, de nem kizárt, hogy a dalok részben vagy egészben a későbbiekben vokállal is meg fognak majd jelenni (ez még a jövő zenéje. Az album elkészítésében Kis Józsefnek (Nova Prospect) és Marosi Csabának vannak felbecsülhetetlen érdemei, akiknek szeretnénk ezúton is megköszönni kivételes munkájukat. A lemez egyelőre digitális formában érhető csak el, de fizikai formátum is tervben van.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.