Whitechapel – Koncertlemezt adnak ki

Fémforgács

Live in the Valley címmel egy 13 dalos koncertlemezt ad ki a Whitechapel. Az amerikai metalcore csapat live albuma 2024. január 26-án a Metal Blade Records gondozásában fog megjelenni. A lemezre felkerült dalokat 2022. december 22-én rögzítették, a zenekar szülővárosában Knoxville-ben található The Mill & Mine klubban. Lemezük gerincét két legutóbbi albumuk, a The Valley és a Kind alai alkotják, amiről máris itt van a Lost Boy élő verziója.

Úgy gondoltuk, hogy ez egy jó módja annak, hogy lezárjuk ezeknek az albumoknak a fejezetét, mielőtt elkezdenénk felvenni a kilencedik nagylemezünket. A hangfelvételt, a hangmérnöki munkát, a keverést és a maszterelést a mi Zach Householderünk végezte el, és rendkívül izgatottak vagyunk a végeredmény miatt. A lemez felvételeit a 2022-ben, a szülővárosunkban megrendezett karácsonyi jótékonysági koncertünk rögzítettük, ahol egy vegyes szettet játszottunk a The Valley és a Kin albumainkról.” – mondta a zenekar gitárosa, Alex Wade

Whitechapel – Live in the Valley

(Metal Blade Records)

1. When a Demon Defiles a Witch
2. Forgiveness Is Weakness
3. Brimstone
4. Hickory Creek
5. Black Bear
6. Doom Woods
7. I Will Find You
8. A Bloodsoaked Symphony
9. Anticure
10. Lost Boy
11. Orphan
12. This Is Exile
13. The Saw Is the Law

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.