Év végi bulijára invitál mindenkit a Mozso zenekar!

Haverock Közösség

Év végi bulijára invitál mindenkit a Mozso zenekar!!!
2023. November 25. Kaptár Music Pub
2023. December 23. Hang-Ár Music Pub

Elcsíptem Kecskés Tamást, a Mozso zenekar dobosát pát kérdéssel a tervekről, és a koncertekről. Ebben a kis interjúban megtalálhattok sok hasznos infót a zenekarral kapcsolatban, Tominak pedig köszönöm hogy készséggel válaszolt a kérdéseimre. 😀

2011 Március óta létezik a zenekar, és nem egy tagcserén estetek már át. Ahogy figyeltem az eseményeket nálatok, talán most egy stabil csapattal meneteltek. Hogy érzitek, milyen az összhang a jelenlegi tagokkal?

Tomi: Úgy érezzük, hogy most nagyon működik a kémia. Vannak új ötletek és a próbák is jó hangulatban telnek!

Pár zenekartól már megkérdeztem, így most megteszem nálatok is! Mennyire tartjátok nehéznek, vagy könnyűnek a zenekari életet az Online világban? Gondolok itt akár arra, hogy van pl. TikTok csatornátok!

Tomi: Nagyon nehéz, mert szerintem nagyon telített a piac és sokkal nehezebb érvényesülni mint régen! Nagyon sok energiát emészt fel ez a része éppen ezért kértünk külső segítséget Wicky Black és a Rockpagoda tévé személyében aki sokkal jártasabb a média terén mint mi! . A TikTok fiókot kíváncsiságból hoztam létre és szerencsére azt látom, hogy megérte! Majd hosszú távon kiderül. A TikTok profilunk elérhető ezen a linken:

MOZSO ZENEKAR (@mozso.zenekar) | TikTok

Sokan azt mondják hogy a covid óta visszaesett a látogatók száma, és van aki azt állítja hogy pont ez segített, mert az emberek végre kiszabadulhattak. Ti mit tapasztaltok a bulikon?

Tomi: A nagy zenekaroknál már nem látni visszaesést, a feltörekvő bandáknak nehéz visszatornászni magukat!

Albumotok nincs, csak folyamatosan dalokat adtatok ki. Továbbra sincs tervben egy dalcsokor lemez formájában??

Tomi: Mozso eleve nem gondolkozott albumban, de mostanság nagyon sokan szekálják vele szóval ki tudja

Mikor várható valami új dal, ha várható?

Tomi: Most egyelőre a régen játszott dalokat poroltuk le amik ilyen-olyan okból kikerültek a műsorból, de készülnek új dalok. Ha viszont lesz azt mindenképp videóval szeretnénk kihozni! Továbbá felkerültek a streaming platformokra is. (linkek lentebb) Addig is a legfrissebb dalunkkal tudjátok csillapítani az éhséget amit a Youtube csatornánkon csekkolhattok!

Maszkok : Mozso – Maszkok (Official Video)

Lassan itt az év vége, és még van is elöttetek buli. Hogyan készültök? Lesz valami nagyobb látvány, vagy bármi meglepő fordulat az évzárás alkalmából?

Tomi: Nem tervezünk semmi extrát, csak egy igazi tökös thrash bulira készülünk! A műsort természetesen frissítettük!

November 25, Dunaújváros! Több zenekarral léptek majd fel. A koncert közös ismeretségből indult, vagy teljesen a véletlen műve?

Tomi: Igen, a Born Again és az End Of Paradise zenekarral is volt már közös buli, illetve a személyes ismeretség is benne van. Nagyon jó a viszony a zenekarok között!

Facebook esemény :
Mozso/End of paradise/BornnAgain- 2023.11.25.

Mire számítsanak a Dunaújvárosiak a bulin? Mennyire csaptok majd oda? 😀

Tomi: Ku…….akarom mondani, Nagyon. A link alatt kaptok ízelítőt:

Valamikor tavasszal Szombathelyen

Következő állomásotok Kaposvár, December 23. Ha jól tudom ez az utolsó buli az évben, ráadásul Karácsonykor! Lesz valami Karácsonyi meglepetés? 😀

Tomi: Igen, ezzel a bulival zárjuk 2023-at! Mozso ötlete volt, hogy csináljunk egy Kaposvári rendezvényt Kaposvári zenekarokkal és megléptük! Ha minden jól megy akkor ebből szeretnénk hagyományt csinálni! Ezen az estén a Mozso mellett fellép még az ŐsMessenger a Synners és a Vardir zenekar! Karácsonyi meglepivel nem készülünk! Egyébként mindkét eseményt megtaláljátok a Facebook oldalunkon!

Az esemény linkje :
Made in Kaposvár 2023.12.23.

Mit tartogattok nekünk jövőre?

Tomi: Amikor erre a kérdésre válaszolok akkor már lefixáltunk februárra egy Szombathelyi bulit, de a részleteket majd később! Ezen kívül február 17-én Pécsett fogunk zajongani a Monastery vendégeként! További dátumok egyelőre nincsenek, de biztosan lesz még több!
Mindemellett természetesen szeretnénk még több dalt írni és még frissebb műsorral készülni!

Mozso Zenekar Instagram
MOZSO | Spotify

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.