Madder Mortem – Érkezik a nyolcadik albumuk

Fémforgács

A 30 éves múltra visszatekintő norvég avant-garde progresszív metalos Madder Mortem 2024. január 26- án adja ki nyolcadik stúdióalbumát Old Eyes, New Heart címmel. A lemezre 10 dal kerül fel, melyek közül most a Towers videója nézhető meg.

A Towers arról szól, hogy az emberek olykor védelmet építenek a fejükben annak érdekében, hogy meg tudják védeni magukatÁm ezek a védelmek idővel túl erősekké válhatnak, így amik egykor azért épültek, hogy kizárjanak dolgokat, olyanná válnak, amik bezárnak bennünket.

Madder Mortem – Old Eyes, New Hear

(Dark Essence Records)

1. Coming from the Dark

2. On Guard

3. Master Tongue

4. The Head that Wears the Crown

5. Cold Hard Rain

6. Unity

7. Towers

8. Here and Now

9. Things I’ll Never Do

10. Long Road

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.