Alestorm – Sérülten is ledózerolják Európát

Hard Rock Magazin

Közel egy hónapos Európa-turnéra indult az Alestorm, az első fellépésen a rajongók azzal szembesülhettek, hogy a frontember felkötött kézzel áll a mikrofon mögött. Hétvégenként a német Saltatio Mortis zenekarral karöltve adnak dupla headliner műsorokat, legközelebb Bécsben csíphetők el.

Miután a nyár végén Budapesten befejezték a jövőre megjelenő EP felvételeit, különlegesnek ígérkezett az Alestorm legénységének őszi Európa-turnéja. A Mikulásig tartó, közel egy hónapos turnén hétvégenként a Magyarországon még sosem koncertező Saltatio Mortisszal adnak dupla headliner koncerteket, hétköznapokon pedig önállóan járják be Európa koncerttermeit. Hozzánk legközelebb november 19-én Bécsben lép fel a páros. A Gasometerben tartandó koncertre még korlátozott számban lehet jegyet vásárolni. A fellépés és az egész turné sajnálatos extrája egy nem tervezett baleset, az énekes Christopher Bowes ugyanis pár nappal a turné kezdete előtt eltörte a kezét és így gipszben, felkötött kézzel és hangszer nélkül kénytelen feltüzelni a közönséget. Bár néha „emberi szintiállvány” segítséget kap! Jobbulást, Chris!

(Címlapfotó: Niek van de Vondervoort)

Taugenichts Tour 2023
Saltatio Mortis, Alestorm
Gasometer, Bécs, 2023. november 19.
Jegyeket online az Oeticket oldalán lehet vásárolni. További információk az esemény Facebook-oldalán.

Alestorm

Alestorm

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.